ECZANE TEKNİSYEN YARDIMCISI BAYAN ELEMAN ARAMAKTADIR./BOTANİK ECZANESİ-ESKİŞEHİR

ARİFİYE MAH.KIBRIS ŞEHİTLERİ CAD.NO:43/D ADRESİNDE FAALİYET GÖSTEREN BOTANİK ECZANESİNE ECZANE TEKNİSYEN YARDIMCISI BAYAN ELEMAN ARAMAKTADIR.

İLETİŞİM:0222 2331310

CEP TEL:0554 591 32 77

SAYI:2017/1003                                                                                                  21.07.2017

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ

YARDIMLAŞMA SANDIĞI BAŞKANLIĞI’NA

ANKARA

Odamız 02.01.1974 tarih 173 kayıt nolu üyesi Ecz.Ümit Uçucu'un Odamız üyelik kaydı, eczacının vermiş olduğu dilekçeye istinaden Odamız Yönetim Kurulu’nun 19.07.2017 tarih 330/4 sayılı kararı ile silinmiştir.  Ecz. Ümit Uçucu'un vermiş olduğu dilekçe ile Türk Eczacıları Birliği Yardımlaşma Sandığında birikmiş olan birikiminin dilekçesinde belirtmiş olduğu hesaba aktarılmasını ve Yardımlaşma Sandığında bulunan kaydının silinmesini talep etmektedir.

Gereğini saygılarımızla arz ederiz.

9.BÖLGE

ESKİŞEHİR ECZACI ODASI