2017 YILI SEÇİMLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI

9.BÖLGE

ESKİŞEHİR (BİLECİK) ECZACI ODASI

KONGRE İLANI

6643 sayılı Türk Eczacıları Birliği yasası ve ilgili maddeleri uyarınca; 9.Bölge Eskişehir (Bilecik) Eczacı Odası’nın 2017 yılı Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı aşağıdaki gündem gereğince;

9 Eylül 2017 Cumartesi Günü Saat 13:00'de; Ertuğrulgazi Mah. Damar Sok. No:34 Tepebaşı/Eskişehir adresindeki Oda Hizmet Binamızda, Çoğunluk sağlanamadığı takdirde çoğunluğa bakılmaksızın 16 Eylül 2017 Cumartesi Günü Saat 13:00'de, Ertuğrulgazi Mah. Damar Sok. No:34 Tepebaşı/Eskişehir adresindeki Oda Hizmet Binamızda yapılacaktır.

Oy verme işlemi ise 17 Eylül 2017 Pazar Günü 09:00-17:00 saatleri arası Ertuğrulgazi Mah. Damar Sok. No:34 Tepebaşı/Eskişehir adresindeki Oda Hizmet Binamızda yapılacaktır.

Bilgilerinize rica ederiz.

9.BÖLGE
                                                                               ESKİŞEHİR ECZACI ODASI
                                                                               YÖNETİM KURULU BAŞKANI
                                                                                    ECZ.YÜCEL YENİLMEZ

GÜNDEM
1)   Açılış Yoklama

2)   Genel Kurul Divan Seçimi

(1 Başkan, 1 Başkan Vekili, 2 Sekreter)

3)   Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması

4)   Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun Okunması

5)   Yönetim Kurulu Mali Raporunun Okunması

6)   Denetleme Kurulu Raporunun Okunması

7)   Raporların ayrı ayrı görüşülmesi

8)   Raporların ayrı ayrı ibrası

9)   2017-2018 yılının Tahmini Bütçe tasarısının görüşülmesi ve onaylanması

10) Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu, Haysiyet Divanı, T.E.B. Büyük Kongre

Delegeliği Asil ve Yedek Adaylarının belirlenmesi.

11) Dilek ve temenniler

12) Kapanış

NOT:6643 sayılı yasanın 8.maddesi gereği; Oda Genel Kurulunun her nevi toplantılarına oda üyelerinin katılmaları ve seçimli toplantılarında oy kullanmaları zorunludur. Geçerli mazereti olmaksızın Genel Kurul Toplantılarına katılmayanlar ve Seçimli Toplantıda oy kullanmayanlar yıllık üye aidatı kadar para cezası ile cezalandırılır.