Kadın Sağlığı Akademi Lansmanı Ankara’da Yapıldı

Türk Eczacıları Birliği ve Bayer, toplum ve kadın sağlığına katkıda bulunmak amacıyla ‘Kadın Sağlığı Akademi’ projesini hayata geçirdi. Projenin lansmanı 9 Mart 2018 tarihinde Ankara’da yapıldı.

Lansmana; Türk Eczacıları Birliği Başkanı Ecz. Erdoğan Çolak, Türk Eczacıları Birliği Saymanı Ecz. M. İbrahim Özkol, Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Ecz. Ümran Pelenkoğlu , Türk Eczacıları Birliği Denetleme Kurulu Başkanı Ecz. Aylin Yalçınkaya ve Bayer Kadın Sağlığı Pazarlama Müdürü Pelin İçil katıldı.

Kadın sağlığı konusunda danışma merkezlerinden birisi olan eczacıların bilgilerini tazelemesini hedefleyen proje, kadın sağlığına ilişkin bir dizi eğitimden oluşuyor. Türk Eczacıları Birliği ve Bayer’in iş birliği içerisinde yürüttüğü Kadın Sağlığı Akademi, uzaktan eğitimle yaklaşık 26 bin eczacıya ulaşmayı hedefliyor.

Kadın sağlığı konusunda toplumun bilinçlenmesine katkı sağlayacak Kadın Sağlığı Akademi’ye www.kadinsagligiakademi.com adresinden ulaşabilirsiniz.