41. Dönem Saymanlar Toplantısı Ankara’da yapıldı

Türk Eczacıları Birliği 41. Dönem Saymanlar Toplantısı, Bölge Eczacı Odası saymanlarının katılımıyla 31 Temmuz 2018 tarihinde Ankara’da yapıldı.

Türk Eczacıları Birliği Saymanı Ecz. M. İbrahim Özkol, Bölge Eczacı Odası saymanlarının yetki ve sorumluluklarını içeren sunumu katılımcılarla paylaştı.

Yaptığı sunumda Türk Eczacıları Birliği’nin, Bölge Eczacı Odası saymanlarından beklentilerine değinen Özkol, Yardımlaşma Sandığı’na ilişkin bilgiler aktardı ve Türk Eczacıları Birliği’nin bankalar ile gerçekleştirdiği protokollere ilişkin ayrıntılı bilgiler verdi.

Özkol’un ardından sunum yapan Türk Eczacıları Birliği Mali Müşaviri Cihan Ayan, saymanların görevlerini ve sorumluluklarına ilişkin bilgiler aktardı. Ayan, Bölge Eczacı Odaları saymalarından gelen mali konulara ilişkin soruları da yanıtladı.

Saymanlar Toplantısı’nın ikinci oturumunda, Türk Eczacıları Birliği Saymanı Ecz. M. İbrahim Özkol, kendisine iletilen soruları cevapladı.