30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun!

Umutsuzluk, yokluk, çaresizlik nedir bilmeyen Anadolu halkının  işgale, emperyalizme, sömürüye dur dediği; Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde zaferle taçlanan Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin üzerinden doksan altı yıl geçti.

Esaret zincirinin kırıldığı 30 Ağustos; Anadolu topraklarının bağımsızlık ve özgürlükle anılacağını, bir halkın azim ve fedakarlıkla neler başarabileceğini, kararlı ve cesur bir Başkomutan’ın vatanı için neler yapabileceğini tüm dünyaya göstermiştir.

Türk Eczacıları Birliği olarak;

Büyük Taarruz’un doksan altıncı yıl dönümünde Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve vatan topraklarının bağımsızlığı uğruna canını feda eden aziz şehitlerimizi minnet ve saygıyla anıyoruz.

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ