2018 YILI SEÇİMSİZ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ

9.BÖLGE ESKİŞEHİR (BİLECİK) ECZACI ODASI

KONGRE İLANI

6643 sayılı Türk Eczacıları Birliği yasası ve ilgili maddeleri uyarınca; 9.Bölge Eskişehir (Bilecik) Eczacı
Odası’nın 2018 yılı Seçimsiz Olağan Genel Kurul Toplantısı aşağıdaki gündem gereği;

22 Eylül 2018 Cumartesi günü Saat 13:00'de; Ertuğrulgazi Mah. Damar Sok. No:34 Tepebaşı/Eskişehir adresindeki Oda Hizmet Binamızda, çoğunluk sağlanamadığı takdirde çoğunluğa bakılmaksızın, 29 Eylül 2018 Cumartesi günü Saat 13:00'de, Ertuğrulgazi Mah. Damar Sok. No:34 Tepebaşı/Eskişehir adresindeki Oda Hizmet Binamızda yapılacaktır.

Bilgilerinize rica ederiz.

9.BÖLGE

ESKİŞEHİR ECZACI ODASI

YÖNETİM KURULU

GÜNDEM

1)  Açılış / Yoklama

2)  Genel Kurul Divan Seçimi

( 1 Başkan, 1 Başkan Vekili, 2 Sekreter)

3)  Saygı Duruşu/İstiklal Marşı

4)  Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun Okunması

5)  Yönetim Kurulu Mali Raporunun Okunması

6)  Denetleme Kurulu Raporunun Okunması

7)  Raporların ayrı ayrı görüşülmesi

8)  Raporların ayrı ayrı ibrası

9)  2018-2019 Tahmini Bütçe Tasarısının görüşülmesi ve onaylanması

10)  Dilek ve temenniler

11)  Kapanış

NOT: 6643 sayılı yasanın 8.maddesi gereği; Oda Genel Kurulunun her nevi toplantılarına, oda üyelerinin katılmaları ve seçimli toplantılarında oy kullanmaları zorunludur. Geçerli mazereti olmaksızın Genel Kurul Toplantılarına katılmayanlar ve Seçimli Toplantıda oy kullanmayanlar yıllık üye aidatı kadar para cezası ile cezalandırılır.