Türk Ekonomi Bankası Yetkilileri ile Odamızda Yapılacak Olan 7 Kasım 2018 Tarihindeki Toplantı Hakkında

7 Kasım 2018 Çarşamba günü Saat 14:00’de Odamız toplantı salonunda, Türk Ekonomi Bankası yetkililerinin katılacağı toplantı düzenlenecektir. Toplantıya Bölge Müdürü ve Genel Müdür Yardımcısı katılacak olup, Türk Eczacıları Birliği ve Türk Ekonomi Bankası arasında imzalanan protokol ile ilgili değerlendirme yapılacaktır.

Toplantıya katılacak Meslektaşlarımızın, 6 Kasım 2018 Salı günü mesai bitimine kadar odamıza isim bildirmelerini ve katılımlarını önemle rica ederiz.

9. Bölge Eskişehir Eczacı Odası