OGÜ Tıp Fakültesi Büromuzun Çalışma Saatleri ve Nöbetlerde Gelen Kan Ürünü-Diyaliz Reçeteleri Hakkında

OGÜ Tıp Fakültesi Büromuzun 9 Kasım 2018 tarihinden itibaren sabah açılış saati 08:00, akşam kapanış saati 17:30 olarak değiştirilmiştir. Sadece OGÜ büromuz için bu saatler geçerlidir.

Ayrıca nöbetlerde gelen Kan Ürünü Mor-Turuncu Reçeteler, Eritropoietin-Darbepoetin-Diyaliz solüsyonları reçetelerinin, hasta mağduriyeti yaşanmaması için karşılanması gerekmektedir. (Odamızın kapalı olduğu durumlarda)

Gereğini rica ederiz.

9. Bölge Eskişehir Eczacı Odası