41’inci Dönem Merkez Heyeti Beşinci Başkanlar Danışma Kurulu Ankara’da Gerçekleştirildi

Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti ve Denetleme Kurulu Üyeleri ile Bölge Eczacı Odalarının Başkan ve Yöneticileri, 41’inci Dönem Merkez Heyeti Beşinci Başkanlar Danışma Kurulu’nu 10 Ocak 2019 tarihinde Ankara’da gerçekleştirdi. Toplantının gündemini; Eczacılar ve Eczaneler Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Yardımcı Eczacı Çalıştırılması ve Yerleştirilmesine Dair Usul ve Esaslar ve Yardımcı Eczacıların Yerleştirme İşlemleri ile Plastik Poşetlerin Ücretlendirilmesi Uygulaması konuları oluşturdu.

Toplantının açılış konuşmasını, Türk Eczacıları Birliği Başkanı Ecz. Erdoğan Çolak gerçekleştirdi. Türk Eczacıları Birliği Genel Sekreteri Ecz. Arman Üney’in sunumuyla devam eden 41’inci Dönem Merkez Heyeti Beşinci Başkanlar Danışma Kurulu Toplantısı, Bölge Eczacı Odalarının Başkan ve Yöneticilerinin görüş ve önerilerini aktarmasının ardından sona erdi.