Önemli! Düzenlenen Yeni Sertifika – Ruhsatname Ve Diplomaların Dağıtımı Hakkında

Bilindiği üzere; Eskişehir İli ve İlçelerinde faaliyette bulunan serbest eczanelere ait eczane ruhsatnamelerinin elektronik ortamda yenilenmesi için gerekli evraklar odamız tarafından toplanmış ve İl Sağlık Müdürlüğüne teslim edilmişti.

Bunun neticesinde düzenlenen yeni sertifika – ruhsatname ve diplomalar 12 Nisan 2019 Cuma günü Odamız toplantı salonunda meslektaşlarımızın bizzat kendilerine tören ile dağıtılacaktır.

-          Odunpazarı bölgesindeki eczacılarımıza saat: 10:00’da

-          Tepebaşı bölgesi ve Eskişehir İlçelerdeki eczacılarımıza ise saat: 13:00’de dağıtılacaktır.

9.Bölge Eskişehir Eczacı Odası