2019 Yılı Adalet Bakanlığı Sözleşmeleri Odamıza Gelmiştir

T.C. Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifkevleri Genel Müdürlüğü ile eczacı arasında  imzalanması gereken sözleşme formları odamıza gelmiştir.

50 TL karşılığında temin edilebilecek olan sözleşme formlarının dağıtımı 20 Kasım 2019 tarihine kadar odamızdan yapılacaktır.

Eczanelerimizin ECZANE KAŞELERİNİ mutlaka yanlarında bulundurmaları ve odamıza sözleşme almaya gelirken ekte sunduğumuz dilekçeyi doldurarak getirmelerini önemle rica ederiz.

9.Bölge Eskişehir Eczacı Odası

Sözleşme Yenilenmesinde Gerekli Evraklar;

1-Değişiklik olması halinde ruhsat fotokopisi.

2-Mükellefin bağlı olduğu Vergi Dairesinden alınan bir önceki yıl satış hasılatını gösteren onaylı form (Eczane Bilgi Formu EK-4/A)

3-Mükellef  7143 sayılı kanun ile tanınan stok düzenleme hakkından yararlanmış ise sadece 2019 yılında yapılacak sözleşme yenileme işlemi için geçerli olmak üzere, bağlı olduğu Vergi Dairesinden alınan bir önceki yıl hasılatı ile 7143  sayılı kanun kapsamında düzenlenen fatura tutarı (KDV Hariç) ve 7143 sayılı Kanun kapsamında düzenlenen fatura tutarı hariç satış hasılatı (KDV hariç TL) bilgilerinin de yer aldığı Eczane Bilgi Formu (EK-4/B)

4-Odamızdan alınacak yeni tarihli “Sözleşmeye engel yoktur” belgesi

5-Odamızdan alınacak Sözleşme Metni

6-Kuruma bir dilekçe ekinde ve sözleşme yenilemek üzere gönderildiği beyan edilerek ibraz edilecektir.

İlk Kez Sözleşme Yapacaklar İçin Gerekli Evraklar;

1-Kimlik Fotokopisi

2-Ruhsat Fotokopisi

3-İmza Sirkülerinin Noter Onaylı Örneği

4- Odamızdan alınacak Sözleşme Metni

5- Mükellefin bağlı olduğu Vergi Dairesinden alınan bir önceki yıl hasılatını gösteren onaylı form (Eczane Bilgi Formu EK-4/A) (Yeni açılan eczaneler hariçtir)

7- Odamızdan alınacak yeni tarihli “Sözleşmeye engel yoktur” belgesi

8- Kuruma bir dilekçe ekinde ibraz edilecektir.

Sözleşme Talep Dilekçesi