Odamız ve 112 Acil Başhekimliği İşbirliğiyle “Sertifikalı Temel İlk Yardım Eğitimi” Düzenlenecektir

Odamız ve 112 Acil Başhekimliği işbirliğiyle “Sertifikalı Temel İlk Yardım Eğitimi” düzenlenecektir. Eğitimler Mart, Nisan ve Haziran aylarının ilk haftasında 2’şer günlük ve 21 kişilik gruplar halinde düzenlenecek olup, katılım bedeli yaklaşık 70 TL olarak belirlenmiştir.

Her eğitimin 2.gününün sonunda teorik ve pratik sınav yapılacak ve 3 yıl geçerli ilk yardım sertifikası verilecektir.

Katılmak isteyen meslektaşlarımızın odamıza isim bildirmesi gerekmektedir. Eğitimle ilgili detaylar daha sonra odamız tarafından paylaşılacaktır.

Önemle duyurulur.

9. Bölge Eskişehir Eczacı Odası