TİTCK ile Yapılan Görüşme Hakkında

Türk Eczacıları Birliği Başkanı Ecz.Erdoğan Çolak, Türk Eczacıları Birliği II. Başkanı Ecz.Oğuz Ekincioğlu, Türk Eczacıları Birliği Genel Sekreteri Ecz.Arman Üney, Türk Eczacıları Birliği Saymanı Ecz.Saygın Garğın, Ankara Eczacı Odası Başkanı Uzm.Ecz.Taner Ercanlı; Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Başkanı Dr.Hakkı Gürsöz, TİTCK Eczaneler Dairesi Başkanı Uzm.Ecz.Fatma Bekar ve Kurum yetkilileri ile 24.03.2020 tarihinde (bugün) görüşme gerçekleştirdi.

Görüşmede içinde bulunduğumuz covid-19 pandemisi sürecinde eczanelerde alınması gereken tedbirler, sahada yaşanan sorunlar, Bölge Eczacı Odalarımız ve meslektaşlarımız tarafından iletilen talepler aktarıldı. Aktarılan konular üzerinde görüş alış verişinde bulunuldu.