2007 yılı SGK sözleşmeleri hakkında

Değerli Meslektaşlarımız,

SGK Sözleşmeleri 16.07.2007 Pazartesi Günü öğleden sonra Odamızdan satışa sunulacaktır. Sözleşme Ücreti 150,00 YTL’dir. Sözleşme almak isteyen üyelerimizin ekteki dilekçe ve kaşeleri ile beraber Odamıza başvurmaları gerekmektedir.

Sözleşmeler Sosyal Güvenlik Kurumu’na bir dilekçe ekinde aşağıdaki belgelerle 31.07.2007 tarihine kadar teslim edilecektir.

Bilgilerinize rica ederiz.

-Kimlik Fotokopisi (TC Kimlik No ile birlikte)

-Ruhsat Fotokopisi

-İmza sirkülerinin Noter onaylı örneği (ilk defa sözleşme yaparken)

-Eczacı Odasından alınan yeni tarihli “Sözleşmeye engel yoktur” belgesi

-Eczacının Sosyal Güvenlik durumunu gösteren belge.

-Mükellefin bağlı olduğu Vergi Dairesinden onaylı form. (SUT eki EK-3/B)

-İkametgah Belgesi.

ÖNEMLİ NOT:

SGK Sağlık İşleri İl Müdürlüğü'nce Eskişehir Merkez ve İlçelerdeki eczacılarımızın sözleşme formlarını Kuruma bizzat kendilerinin teslim etmesi,

Bilecik Bölgesi eczacılarının ise bizzat kendilerinin teslim etmesi , kendilerinin teslim edememesi durumunda ise noter onaylı imza sirkülerinin gönderilmesi istenmektedir.

Dilekçe için tıklayınız

http://emek.emekli.gov.tr/eczaneislemleri/ internet adresinden alınan onay belgesi