Bağış Kampanyası

Yaşadığımız şu zorlu süreçte; Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesinde ihtiyacı olan genç kardeşlerimizin eğitimine katkıda bulunmak için uzaktan eğitimde (GÜZ-YARI YIL) kullanılmak üzere laptop bağış kampanyası başlatılmıştır .

Meslektaşlarımızın her konuda olduğu gibi bu konuda da duyarlı davranacağına inancımız tamdır. Katkı sağlamak isteyen meslektaşlarımız, aşağıda bulunan odamız hesabına tutara bakılmaksızın bağış yapabilirler.

Destekleriniz için şimdiden teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

9.Bölge Eskişehir Eczacı Odası

(Eczacı Adı Soyadı ve bağış bedeli olarak açıklama kısmına eklenmesi)

IBAN: TR460003200022700000083609