Başkanımız Metin Kamış'ın Yazısı

2011 yılından bu yana yönetim kurulumuzda görev yapmaktayım. 2015 yılından bu yana da genel sekreterlik görevini sürdürmekteyim. 42. TEB Olağan Kongresi seçimleri sonucunda, oda başkanımız Ecz.Yücel Yenilmez Merkez Heyeti üyeliğine seçilmiştir. 12 yıl boyunca odamıza büyük emek veren başkanımıza yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Yönetim kurulumuzun ilk toplantısı sonucunda, 9.Bölge Eskişehir-Bilecik Eczacı Odası başkanlık görevini üstlenmiş bulunmaktayım.

Yeni dönemde ben ve yönetim kurulundaki değerli arkadaşlarım sizlerin sorunlarının çözümü noktasında elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Sizlerin desteğiyle meslek adına güzel işler yapacağımıza hiç kuşkum yok.

Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

9. Bölge Eskişehir Eczacı Odası

Ecz.Metin Kamış