LÖSEV

Lösemili Çocuklar Vakfı'ndan gelen “Ramazan Bağışlarınızla Fitre ve Zekatlarınızla Önce Çocuklar İyileşsin" konulu yazı aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

9. Bölge Eskişehir Eczacı Odası

Ramazan Bağışlarınızla Fitre ve Zekatlarınızla Önce Çocuklar İyileşsin!

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı LÖSEV olarak, 23 yıldır tüm Türkiye genelinde sayıları 45.000 ’e yaklaşan lösemi ve kanser tedavisi gören çocuklarımız ile ailelerine tamamen ücretsiz tedavi, eğitim ve konaklama hizmetlerimizi sürdürmeye devam etmekteyiz.

Yardımlaşmanın ve paylaşımın daha da anlam kazandığı Ramazan Ayı’nda da hizmetlerimize hızla devam ediyoruz. Bu doğrultuda, Ramazan bağışlarınızla, fitre ve zekatlarınızla önce çocuklar iyileşsin diyor ve sizleri bu iyilik yolunda birlikte yürümeye davet ediyoruz.

Bağışlarınızı web adresimizden https://www.losev.org.tr/v6/bagis link aracılığıyla, tüm bankaların şubelerinden ve interaktif  bankacılık kanalları üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

LÖSEV Eskişehir İrtibat Ofisi

Hoşnudiye Mah. İskender Sok. No:5