TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ
ECZACILIK AKADEMİSİ
Temel Muhasebe Bilgileri
Meslek İçi Eğitim Programı
Sayı: 35.A0.0693 17.01.2006
BÖLGE ECZACI ODASI
YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINA,
Türk Eczacıları Birliği Eczacılık Akademisi tarafından eczacı odaları üyeleri için 28-29 Ocak 2006 tarihinde, 40 kişinin katılabileceği tek sınıf Temel Muhasebe Bilgileri Meslek İçi Eğitim Programı düzenlenecektir. Eğitim TEB Sosyal ve Kültürel Tesislerinde yapılacaktır. Eğitim programı ektedir.
Eğitim programına katılmak isteyen eczacıların TEB Web sitesindeki (http://www.eczakademi.org) adresi üzerinden, ulaşacakları kayıt formlarını doldurmaları gerekmektedir.
Eğitim programı için yukarıdaki bağlantılardan bilgi bankamıza kaydı olan eczacıların isimleri bağlı oldukları Bölge Eczacı Odalarına gönderilerek, katılımcıların başvuruları ile ilgili olarak bilgilendirilmeleri sağlanacaktır.
Eğitim programı Eczacılık Akademisi tarafından ücretsiz olarak sağlanacaktır. Katılımcıların yol ve konaklama giderleri katılımcılar tarafından karşılanacaktır. Konaklama için TEB Sosyal ve Kültürel Tesisleri (0312 2417070) ile en kısa zamanda irtibata geçilmelidir.
Bilgilerinizi ve konunun üyelerinize duyurulmasını önemle rica ederim.
Saygılarımla,
Prof. Dr. M. Fethi ŞAHİN
Eczacılık Akademisi
Yönetim Kurulu Başkanı
Ek 1: Eğitim Programı
ECZACILAR İÇİN TEMEL MUHASEBE BİLGİLERİ
EĞİTİM PROGRAMI
ANKARA
Eğitimci : Prof. Dr. Remzi ÖRTEN
Gazi ü. İ.İ.B.F. İşletme Bölüm Başkanı
28 Ocak 2005 Cumartesi
09:00 09:30
1) İŞLETME VE ECZANE İŞLETMESİ
09:30 10:30
2) MUHASEBE VE ECZANE MUHASEBESİ
10:30 10:50
ÇAY - KAHVE ARASI
10:50 11:20
3) MALİ TABLO VE ECZANE İŞLETMESİ MALİ TABLOLARI
11:20 12:20
4) BİLANÇO VE ECZANE İŞLETMELERİ BİLANÇOSU
12:20 13:30
ÖĞLE YEMEĞİ
13:30 14:30
5) GELİR TABLOSU VE ECZANE İŞLETMELERİ GELİR TABLOSU
14:30 14:50
ÇAY - KAHVE ARASI
14:50 15:20
6) HESAPLAR VE ÇALIŞMA KURALLARI
15:20 15:50
7) HESAP PLANI VE ECZANE İŞLETMELERİNDE UYGULANMASI
15:50 16:00
ÇAY - KAHVE ARASI
16:00 17:00
8) MUHASEBENİN TEMEL KAVRAMLARI VE ECZANE İŞLETMELERİNDE UYGULANMASI
29 Ocak 2005 Pazar
09:00 09:30
9) MUHASEBEDE KULLANILAN BELGELER, DEFTERLER VE ECZANE İŞLETMELERİNDEKİ DURUM
09:30 10:30
10) MUHASEBE UYGULAMA AŞAMALARI
10:30 10:50
ÇAY - KAHVE ARASI
10:50- 12:20
11) MUHASEBE UYGULAMA ÖRNEKLERİ
12:20 13:30
ÖĞLE YEMEĞİ
13:30 14:00
12) KAYITLAMA YÖNTEMLERİ
14:00 14:30
13) DEĞERLEME YÖNTEMLERİ
14:30 14:50
ÇAY - KAHVE ARASI
14:50 -15:50
14) YENİ TL VE MUHASEBE UYGULAMLARINA ETKİSİ
15:50 16:00
ÇAY - KAHVE ARASI
16:00 17:00
15) ENFLASYON VE MUHASEBE UYGULAMALARINA ETKİSİ
ECZAKADEMİ